Cultură

Târgul de Carte Gaudeamus Litoral, la final

Târgul de Carte Gaudeamus Litoral, organizat de Radio România, a ajuns aseară la final. Ieri, au fost desemnaţi câştigătorii ediţiei – de la cea mai citită carte, până la premiile pentru edituri sau titlul de Miss Lectura.

Iubitorii de carte au plecat acasă cu invitaţii, tablete, cititoare eBook, dar şi cu marele premiu al tombolei – un zbor de 30 de minute cu avionul deasupra litoralului.

Deşi a fost marcată şi de o vreme nefavorabilă, organizatorii vorbesc de un succes al acestei a 11-a ediţii a târgului.

O manifestare culturală frumoasă ce s-a adresat tuturor categoriilor de vârstă. De altfel, cea mai râvnită carte a fost desemnată de copii și este „Harry Potter”. Oferte, cărți, premii, muzică, surprize – totul în stațiunea Mamaia, totul pentru cititori – a subliniat Daniel Sârbu, manager Radio Constanţa:

A fost o ediţie cu peripeții să-i spunem, cu de toate, dar cu peripeții din punct de vedere meteorologic, pentru că nu prea ne-a ajutat vremea, în ceea ce privește spectacolele pe care le-am desfășurat pe Piațeta Perla din Mamaia, dar una peste alta, a fost o ediţie de succes, pentru că editorii au prezentat o ofertă foarte bună de carte, adaptată litoralului, iar seara ultimă a Gaudeamusului s-a încheiat cu un spectaculos concert de fanfară. Ei bine, Gaudeamus Radio România litoral, cea de-a 11-a ediţie, a însemnat mulţi vizitatori, a însemnat multe lucruri frumoase şi a însemnat multe zile petrecute pe litoral, în compania cărţilor.

Cărţi să tot cumperi şi să tot citeşti, să îţi bucuri sufletul. Expozanţi mulţumiţi şi premii pentru toţi deopotrivă. Trofeele Gaudeamus, tombola care a trimis-o în aer, la propriu, într-o excursie de 30 de minute cu avionul deasupra litoralului, pe Mihaela Cioată. Totul pentru oamenii frumoşi, iubitori ai cuvântului scris – ne-a spus Coni Chifor, coordonatorul Târgului:

 Oamenii sunt cei care fac, întotdeauna, evenimentele, pornind de la echipa noastră Radio România, până la cei care ne trec pragul. Totdeauna, la Târgul Gaudeamus, vei găsi ceva frumos!

Gaudeamus Estival 2019 la final, încă o poveste frumoasă scrisă de Radio România.

The post Târgul de Carte Gaudeamus Litoral, la final appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Târgul de Carte Gaudeamus Litoral, la final

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button