Ziua porților deschise la Colegiul Agricol ”T. Săvulescu” din Tg. Mureș

ziua portilor deschise la colegiul agricol t savulescu din tg mures

Evenimentul are loc mâine și la el sunt invitați elevii claselor a VII-a și a VIII-a, interesați să se înscrie la specialitățile liceale oferite de colegiul agicol, în anul școlar 2020-2021.
Pe lângă elevii colegiului, sunt așteptate grupuri de elevi de gimnaziu din Tg. Mureș dar și din alte localități ale județului, care se vor întâlni cu oameni de afaceri și din domeniul agricol, spune coordonatorul evenimentului, Veronica Ciuchină:

Elevii vor putea participa la mai multe activități și ateliere practice și lucrări de laborator, plantare și îngrijire aplicate speciilor floricole, expoziție de răsaduri. Vor învăța cum să îngrijească un animal de companie și vor participa la un atelier de patiserie cu degustare. Suntem în perioada dinaintea evaluării naționale, în care elevii de clasele a VIII-a se gândesc ce opțiuni să își pună pentru a urma cursurile liceale, și vrem să le arătăm ce poate să le ofere instituția noastră de învățământ.

Așadar, mâine între orele 9.00 și 14.00, sunt așteptate la Colegiul Agricol ”T. Săvulescu” din Tg. Mureș grupuri de elevi de gimnaziu din tot județul.Iar cei interesați pot participa, de la ora 11.00, la o masă rotundă, pe tema oportunităților de colaborare dintre operatorii din domeniul agricol.

Valeriu Russu

The post Ziua porților deschise la Colegiul Agricol ”T. Săvulescu” din Tg. Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ziua porților deschise la Colegiul Agricol ”T. Săvulescu” din Tg. Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.