11 milioane de lei pentru lucrări la canalizarea pluvială a Aeroportului Tg. Mureș

11 milioane de lei pentru lucrari la canalizarea pluviala a aeroportului tg mures

Suma a fost aprobată astăzi de consilierii județeni, după ce studiile au evidențiat că instalaţia de canalizare a pistei de decolare – aterizare este necorespunzătoare din punct de vedere al debitelor de apă pe care le poate prelua.
Șeful Direcției economice din CJ Mureș, Alin Mărginean a explicat că majoritatea căminelor instalaţiei prezintă infiltraţii:

S-au aprobat indicatorii tehnico-economici ai investiției, în valoare de 11.280.000 de lei. Această lucrare cuprinde refacerea rețelei de canalizare, inclusiv decolmatarea canalului-clopot existent. Sunt lucrări pentru reparații a unor pereți deteriorați, se vor schimba grătarele precum și consolidarea a două canale colectoare, paralelele cu pista.

Banii provin de la bugetul de stat, iar lucrările vor demara imediat după aprobarea indicatorilor tehnico-economici și întocmirea caietelor de sarcini, a dat asigurări reprezentantul CJ Mureș.

Valeriu Russu

The post 11 milioane de lei pentru lucrări la canalizarea pluvială a Aeroportului Tg. Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 11 milioane de lei pentru lucrări la canalizarea pluvială a Aeroportului Tg. Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.