Economie

Azomureș intră în luna iunie în revizie generală

Pe perioada reviziei, toate echipamentele de producție ale Combinatului chimic vor fi oprite și vor trece printr-un proces de inspecție și de reparație acolo unde este cazul.

Purtătorul de cuvânt al Azomureș, Ovidiu Maior, a precizat petnru radio Tg.Mureș că ultima acțiune de acest fel a avut loc în 2017:

Ne-am propus inspecția internă a depozitului de amoniac, inspectarea și testarea echipamentelor tehnice și determinarea duratei de viață remanente a echipamentelor statice. La fel, o revizie și o reparare a unor echipamente, acolo unde este cazul, condiționate de oprirea producției, testarea unor echipamente de siguranță și activarea tuturor inter-blocajelor. Un alt obiectiv este reprezentat de continuarea unor proiecte de investiții care au ca obiectiv reducerea în continuare a poluării, dar și o mai bună eficiență energetică.

În proiectul reviziei generale, în valoare de 19 milioane de euro, sunt implicate aproape 3.000 de persoane, angajați ai Azomureș, firme de mentenanță și alte companii.
Azomureș asigură că în perioada de oprire a producției, îngrășămintele Azomureș sunt disponibile la distribuitori, existând stocuri suficiente.

Valeriu Russu

The post Azomureș intră în luna iunie în revizie generală appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Azomureș intră în luna iunie în revizie generală

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button