Economie

Compania Hirschmann România, prezentă ca în fiecare an la evenimentele studențești

Peste 300 de studenți la Inginerie, Informatică, Economie și Drept și peste 30 de companii au participat joi, 16 mai, la ediția cu numărul șase a evenimentului „Față în față cu angajatorii”, organizat cu scopul de a crea un cadru de întâlnire și interacțiune a viitorilor absolvenţi cu potențialii angajatori. Din cauza vremii nefavorabile, de această data evenimentul a fost ținut în clădirea universității de pe strada Nicolae Iorga.

Cei de la Hirschmann au fost prezenți ca în fiecare an pentru a prezenta studenților programele lor, dar și cu un workshop susținut de Ciprian Lupeiu-Manager Departament Calitate cu tematica „Principiile calității” care a vizat aspecte privind abordarea procesuală și relația client-furnizor.

„Ținând cont de prietenia care ne leagă de studenții de la UMFST, am răspuns cu entuziasm și în acest an invitației lor la „Față în față cu angajatorii”, program pe care îl susținem. Ne aflăm aici pentru a le prezenta programele noastre de practică, atât cea generală destinată studenților din anii 1 și 2, în cadrul căreia au posibilitatea de a petrece timp alături de specialiștii noștri din diferite departamente și de a învăța aspecte de bază ale ingineriei, cât și cea destinată celor care își pregătesc lucrările de licență ori disertație și au ocazia de a participa activ la derularea și dezvoltarea unor proiecte de îmbunătățire. De asemenea, le aducem la cunoștință informații despre joburile disponibile, cum ar fi inginer proces, respectiv inginer injectare în cadrul Departamentului Tehnic, planificator producție și planificator materie primă în cadrul Departametului de Logistică, inginer dezvoltare produs în Departamentul de Dezvoltare și inginer calitate client în Departamentul Calitate. Ne face plăcere să purtăm un dialog cu aceștia, să îi cunoaștem mai bine pentru a le identifica potențialul și îndruma spre jobul cel mai potrivit pentru ei”, a spus Aniela Albu, leader recrutare și dezvoltare, Hirschmann România.

„Venim de fiecare dată, animați de dorința de a cunoaște oameni frumoși, deschiși, cu interese deosebite care își doresc să facă parte din echipa Hirschmann România. Creșterea e posibilă doar lucrând împreună”, a adăugat colega sa, Straia Flavia, specialist recrutare, Hirschmann România.

Post-ul Compania Hirschmann România, prezentă ca în fiecare an la evenimentele studențești apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Compania Hirschmann România, prezentă ca în fiecare an la evenimentele studențești

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button