Deces din motive medicale la Sucursala Romgaz din Iernut

deces din motive medicale la sucursala romgaz din iernut

Un angajat al Sucursalei Romgaz din Iernut și-a pierdut viața în această dimineață, a anunțat Biroul de Presă al companiei într-un comunicat. Șef de echipă la formaţia de întreţinere armături, bărbatul în vârstă de 56 de ani a decedat din motive medicale, se mai arată în comunicatul de presă al SNGN Romgaz SA Mediaș. 

 

“Salariatul lucra în camera vanelor de lângă turnul de răcire împreună cu alţi colegi, când s-a simţit rău. Nu au existat probleme de natura tehnică în incinta unde îţi desfăşurau aceştia activitatea. Colegii i-au acordat primul ajutor şi au alertat imediat asistenta medicală şi un echipaj SMURD s-a prezentat de urgenţă la faţa locului. Salariatul era luat în evidenţa medicală cu probleme cardiace, având programare la medicul cardiolog pe data de 28 mai. Pacientului i s-au făcut procedurile de resuscitare, fără a răspunde însă la stimuli. Din păcate, deşi au fost depuse toate eforturile de către personalul medical, acesta nu a mai putut fi salvat”, se mai arată în comunicat.

Conducerea companiei a transmis condoleanțe familiei îndurerate și și-a manifestat sprijinul pentru aceasta.

Post-ul Deces din motive medicale la Sucursala Romgaz din Iernut apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Deces din motive medicale la Sucursala Romgaz din Iernut

Credit autor: Ligia Voro.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.