Economie

Finanțare europeană de 26 milioane de lei pentru transportul public din Odorheiu Secuiesc

Astăzi s-a semnat, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, un contract de finanțare pentru achiziționarea a opt autobuze electrice și modernizarea a peste doi kilometri de străzi în municipiu.

Purtătorul de cuvânt al ADR Centru, Nicolae Mărginean:

Acest proiect prevede reabilitarea unei străzi în lungime de peste 2 km, iar pe sectorul de drum reabilitat vor fi cumpărate mai multe autobuze electrice. Patru dintre acestea vor deservi noile stații create pe strada modernizată. Acest proiect va fi complementar cu un alt proiect prin care se vor atrage mai mult de 10 milioane de euro, care este în faza de precontractare și care-și propune modernizarea a mai multor străzi din Odorhei , precum și achiziția mijloacelor de transport public din municipiu.

Prin acest proiect, care se va finaliza la sfârșitul lui 2022, se vor realiza și piste de biciclete, pentru a transforma municipiul Odorhei într-unul prietenos cu mediul.

Valeriu Russu

The post Finanțare europeană de 26 milioane de lei pentru transportul public din Odorheiu Secuiesc appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Finanțare europeană de 26 milioane de lei pentru transportul public din Odorheiu Secuiesc

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button