Economie

Județul Mureș primește un miliard de lei prin PNDL

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, vicepremierul Daniel Suciu, s-a întâlnit, astăzi la Tg. Mureș cu primarii din județ, pe care i-a anunțat că banii vor fi folosiți pentru finanțarea a 275 de obiective.

Pe lângă PNDL, județul Mureș primește finanțări de aproape 3 miliarde de lei prin Programul Național Regional, ANL, Programul National de cadastru și prin Compania Națională de Investiții, a declarat vicepremierul Daniel Suciu într-o conferință de presă:

Programul Național de Dezvoltare Locală are astăzi deschise în România, 12.681 de obiective de investiții în localități, din care la o valoare totală de aproximativ un milliard de lei. Suma totală a investițiilor gestionată de Ministerul Dezvoltării Regionale este, în județul Mureș, de 2,47 mld lei. Finanțăm 65 de rețele de apă și canalizare, 58 de unități de învățămât, 96 de drumuri, 15 unități sanitare, două obiective culturale, 19 poduri, patru baze sportive, trei instituții publice și 13 rețele de iluminat public.

Vicepremierul a promis că va reveni în județul Mureș peste două săptămâni și va discuta cu primarii din zona de câmpie despre realizarea conductei de alimentare cu apă a acestor localități , care întârzie foarte mult.
Daniel Suciu s-a deplasat apoi la pationarul și la bazinul de înot din Tg. Mureș, investiții care trenează de ani de zile.

Valeriu Russu

The post Județul Mureș primește un miliard de lei prin PNDL appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Județul Mureș primește un miliard de lei prin PNDL

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button