Economie

Marţi se reiau înscrierile în programul Rabla pentru electrocasnice

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat că va lansa o nouă sesiune de înscriere pentru persoanele fizice care vor să-şi cumpere, la schimb cu un aparat vechi, un televizor, un frigider, o maşină de spălat rufe sau o maşină de spălat vase.

Fondurile care vor finanţa această nouă sesiune sunt cele rămase necheltuite din prima, încheiată la sfârşitul săptămânii recute, în cadrul căreia au fost emise aproximativ 125.000 de vouchere pentru mai mult de 73.000 de persoane fizice.

Voucherele valorează între 200 și 400 de lei, în funcție de clasa energetică și tipul produsului achiziționat.

Înscrierile persoanelor fizice se realizează prin intermediul aplicaţiei electronice pe pagina web a Administraţiei Fondului pentru Mediu https://solicitant.afm.ro/PF/

Sumele sunt rezultate din posibilitatea acordată beneficiarilor de a modifica clasa energetică a produselor pe care le achiziţionează, dintr-o clasă superioară într-o clasă inferioară, în urma căreia au rămas diferenţe de 100 – 200 de lei pentru fiecare produs, dar şi din contravaloarea tichetelor valorice nefolosite.

The post Marţi se reiau înscrierile în programul Rabla pentru electrocasnice appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Marţi se reiau înscrierile în programul Rabla pentru electrocasnice

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button