Economie

Rectificare bugetară pozitivă la CJ Mureș

Plenul CJ Mureș a votat astăzi proiectul de rectificare a Bugetului județean, care a beneficiat, prin Ordonanța de Guvern nr.12, de sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor descentralizate.

Au beneficiat de suplimentări de sume Aeroportul, drumurile județene, Spitalul Clinic Județean și Muzeul Județean Mureș, a declarat președintele CJ, Peter Ferenc:

Direcția Tehnică a primit peste 6 milioane de lei pentru 25 de km covoare asfaltice, Spitalul Clinic Județean a primit 780.000 de lei pentru două ecografe de înaltă performanță, totodată 15 defibrilatoare pentru diferite secții ale spitalului, iar la reparații au primit încă 550.000 de lei. Totodată, și Muzeul Județean a primit 397.000 de lei pentru diferite reparații la castelul de la Gurghiu, cumpărarea de obiecte de inventar și asigurarea unor reparații la diferite clădiri.

S-au mai acordat peste 5 milioane de lei pentru Programul “școlile României”, 46.000 lei pentru achiziția unui autoturism pentru Structura Teritorială pentru Probleme Speciale Mureș, 40 de mii pentru achiziții de calculatoare la CJ Mureș, precum și 500.000 de lei pentru festivitatea de premiere a gloriilor și valorilor sportului mureșean.

Nu în ultimul rând, s-a decis reluarea licitației pentru atribuirea operatorului care va deservi colectarea selectivă a deșeurilor în zona 2 a județului Mureș, cea în care se află și municipiul Tg. Mureș.

Valeriu Russu

The post Rectificare bugetară pozitivă la CJ Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Rectificare bugetară pozitivă la CJ Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button