Editorial

Shopping City Targu Mures se deschide in martie. Care sunt magazinele?

Mureșeni, pregătiți-vă portofelele pentru sfârșitul lunii martie: Shopping City Targu Mures se va deschide cu zeci de magazine pe care le cunoaștem și altele care apar în premieră în oraș!

  • Suprafață teren 125.359 mp
  • Suprafață construită desfășurată 56.614 mp
  • Suprafață spații verzi: 37.704 mp
  • Nr. locuri de parcare: 1619

Consilierul primarului, a fost astăzi în vizită în incinta spațiului în construcție din Tudor și ne-a transmis pe pagina sa de Facebook că Shopping City Targu Mures va fi finalizat până la sfârșitul lunii martie.

Cu toate că din depărtare construcția pare să fie încă într-un stadiu incipient, conducerea noului mall ne asigură că totul e în grafic și mai este doar o lună și jumătate până la deschidere.

În urma vizitei de evaluare a stadiului lucrărilor efectuate de către reprezentanți ai primăriei la Shopping City Targu Mures (cartier Tudor), conform autorizației de construcție emise de către municipiu, am primit asigurări din partea conducerii că investiția va fi finalizată până la sfârșitul lunii martie a.c. – a declarat C.M.

Care vor fi magazinele din noul mall?

Nou mall va fi aparent dispus pe două etaje.

La Food Court (la etaj) se vor regăsi Pizza Bonita, McDonalds, Jack’s Burgers, Spartan, Pep&Pepper, Mesopotamia, KFC, Salad Bar, Chopstix, Sushi, dar și cafenele, un cinematograf, un casino și în sfârșit un Cărturești!

La parter vom avea parte de un Carrefour, DM, Noriel, Kendra, Sevda, LC Waikiki, Orsay, Stefanel, Stradivarius, Pandora, Pull&Bear, Bershka, New Yorker, Reserved, Guess, Sabion, Cropp, Bigotti, Tucano, Gerovital, Defacto, CCC, House, Sephora, Il Passo, Sinsay, Colin’s, Office, Sketchers, Samsonite, Splendor, Hervis, Cato, InterSport, Deichmann, Benvenuti, Anna Cori, Torri și Swarowski. Nu vor lipsi nici Altex, Jysk, Kitchen Shop, Top Shop, eMag, Pepco, Cador, Sensi Blu, Vagabond, SMYK și BSB.

Vor fi de asemenea și Telekom, RCS RDS, InMedio, Flormax, Credit/Amanet, JBP, IQ Box, Animax, Optiblu, Magnolia, o agenție Banca Transilvania + alte magazine.

Aceasta stire este preluata: Elena @ outinmures.ro/shopping-city-targu-mures-se-deschide-la-sfarsitul-lui-martie-care-vor-fi-noile-magazine/

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button