Alți trei speakeri anunțați la TEDx Târgu Mureș

alti trei speakeri anuntati la tedx targu mures

După Alin Uhlmann Ușeriu, Sebestyen Aba, Richárd Hampuk, Șerban Alexandrescu, Tisza Kata, Csernáczki Emőke, Dorin Ogleja și Zsigmond Istvan, TEDx Târgu Mureș care va avea loc în 28 septembrie la Palatul Culturii din Târgu Mureș a anunțat trei noi nume care vor urca pe scenă.

Curatorul evenimentului, Péter W. Szabó, a anunțat tema din acest an: „Creative knowledge”, ceea ce înseamnă că toți cei aleși vor vorbi despre creativitate.

3 oameni de vârste și cariere diferite

Pratik Renuse este un consultant și antreprenor din Amsterdam care a ajutat mai multe afaceri să își crească venitul anual de la zero la sume de 7 cifre. Înainte de a fi antreprenor, a lucrat la Airbus și Bayer împreună cu echipele de senior manageri. A fondat „XXX growth marketing incubator” care ajută start-upurile cu strategia de marketing pentru a crește tot mai mari.

Public speaker, membru executiv al boardului Amsterdam Toastmasters International și gazda a multor întâlniri de dezvoltare personală în Amsterdam și Munich, Pratik iubește călătoriile și mersul cu motocicleta prin munți, o pasiune născută după ce a mers pe cel mai înalt munte accesibil motoarelor. Îl poți găsi oricând discutând cu oameni de știință și filosofi despre rostul oamenilor pe acest pământ.

Ienciu Manuel s-a născut în Reghin în 1998. A terminat Română-Engleză la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, iar în timpul studiilor s-a axat pe filosofia culturilor și filosofia existențialismului. Îl vom auzi vorbind despre pasiunile sale pe scena TEDx Târgu Mureș din luna septembrie.

Csíki Andrea este un psiholog clinic, un psiholog al școlii și un profesor, fiind în meserie de aproape 10 ani. A lucrat timp de 10 ani într-o casă de copii și ca specialist în ajutorarea persoanele aflate în situații dezavantajate. Este parte din mișcarea HEART CARE care organizează o serie de evenimente pe subiecte de psihologie la festivaluri naționale și internaționale.

Misiunea ei constă în dezvoltarea și atingerea balanței spirituale și armoniei interne deoarece astea reprezintă valorile ei cele mai adânci. Vrea să încurajeze și să ofere mai multe informații celor din jur despre utilitatea psihologilor în viața de zi cu zi a oricărei persoane.

Încă se pot achiziționa bilete pe www.tedxtirgumures.ro.

Post-ul Alți trei speakeri anunțați la TEDx Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Alți trei speakeri anunțați la TEDx Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.