Eveniment

Artiști din străinătate vor concerta la Tg.Mureș la Festivalul Vibe

Festivalul „Vibe” din Tîrgu Mureș își va deschide porțile joi, 4 iulie, de la ora 13, în localitatea Sângeorgiu de Mureş, pe malul râului Mureş, lângă Complexul Weekend. Acesta va găzdui numeroase concerte pe tot parcursul zilei dar și alte evenimente pe placul tinerilor. Ofițerul de presă al Festivalului, Hunor Tökes spune că vor concerta artiști cunoscuți din țară și străinătate:

Acest festival este deja la a 3-a ediție iar acum avem norocul de a primi mai multe trupe inculsiv din străinătate, artiști precum Lost Frequencies, Modestep sau Foreign Beggars dar și mai multe trupe începatoare, chiar și de elevi.
Pe lângă muzică avem un loc numit Fashion Corner, in care tinerii pot să vada niște lucruri interesante dar și Vibe Talks, niște evenimente culturale, mai informative, pentru cei ce doresc să fie activi și pe timpul zilei.

Peste 40 de artiști, atât internaționali cât și locali vor susține concerte și aproape 50 de speakeri vor susține discursuri pe diferite teme. Festivalul Vibe de la Tg.Mureș se încheie duminică, 7 iulie.

Vlad Todoran

The post Artiști din străinătate vor concerta la Tg.Mureș la Festivalul Vibe appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Artiști din străinătate vor concerta la Tg.Mureș la Festivalul Vibe

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button