Eveniment

Caravana City Food Tg. Mureș, la ediția a treia

Peste 40 de producători și firme sunt prezenți pe Bulevardul Cetății, până duminică, între orele 11.00 și 21.00, cu oferte diversificate și cu produse de pe toate continentele.
Printre noutățile ediției se numără înghețata din bere, containerele de colectare selectivă a deșeurilor, dar și punctele special amenajate pentru hrană și apă pentru câini.

Organizatorul Cristina Manoilă:

La ediția din acest an am marcat, spre deosebire de edițiile precedente, existența caravenei printr-o poartă, de întâlnire să spun așa. Am făcut ca zona unde se ia masa să fie în mijloc, nu marginalizată cum era la edițiile precedente. Am mai creat și un loc de joacă special, cu jocuri pentru toate vârstele. Oferta este extrem de variată, respectiv bucătărie indiană, indoneziană, bucătărie sudamericană.

Mulți dintre târgumureșenii prezenți spun că, deși sunt gustoase, aceste preparate nu sunt foarte sănătoase, însă tot ei recunosc că ritmul vieții ne obligă să ne hrănim de multe ori pe fugă:


Curioșii pot degusta, azi și mâine, snackuri, burgeri și sandwich-uri pregătite special, cu ingredinte naturale și carne de pui, pește, porc și vită în gen slow food, sucuri fresh și natural, dar și diverse tipuri de înghețată.

Valeriu Russu

The post Caravana City Food Tg. Mureș, la ediția a treia appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Caravana City Food Tg. Mureș, la ediția a treia

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button