Fericire și lacrimi pentru zeci de elevi mureșeni de la Liceul Sanitar

fericire si lacrimi pentru zeci de elevi mureseni de la liceul sanitar

Trei clase de elevi de la Liceul Gheorghe Marinescu din Târgu-Mureș au avut astăzi la Teatrul de Vară festivitatea de absolvire.
Tinerii și-au luat rămas bun de la familie, prieteni și profesorii care i-au ghidat și învățat, și pornesc cu încredere și emoție către viitor.

Puțini vor să rămână, însă, în domeniul medical iar mulți sunt deciși să plece din țară:

Mădălina Rohan este șefă de promoție la Liceul Sanitar din Târgu-Mureș. Mereu a fost prima din clasă iar pe viitor vrea să ajungă să lucreze în instituții publice, chiar europene:

Bineînțeles că a fi șef de promoție e rezultatul unei strădanii îndelungate, al unui caracter perseverent, să spun așa, dar și al potențării exterioare. Am fost susținută în această calitate de familia mea, de prieteni și de ambiția mea de a fi acolo în față, de a străluci… Îmi doresc să intru la facultate la UBB la Studii europene, la Administrație europeană. Îmi doresc să profesez în tot ceea ce presupune oficialitate, instituții de conducere a statului, primării sau consilii.

3.575 de absolvenți de liceu are anul acesta județul Mureș, în total 148 de clase, care încheie activitatea școlară, iar peste puțin timp vor susține examenele de Bacalaureat.

Cristina Bulbescu

Foto: Radio Tg.Mures/Cristina Bulbescu
Foto: Radio Tg.Mures/Cristina Bulbescu
Foto: Radio Tg.Mures/Cristina Bulbescu

The post Fericire și lacrimi pentru zeci de elevi mureșeni de la Liceul Sanitar appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fericire și lacrimi pentru zeci de elevi mureșeni de la Liceul Sanitar

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.