Eveniment

GALERIE FOTO: „Stelele Palatului”, un spectacol plin de culoare cu participarea elevilor și piticilor de la Palatul Copiilor

Miercuri, 5 iunie, de Ziua Învățătorului, Palatul Copiilor Tîrgu-Mureș, în parteneriat cu Biblioteca Județeană Mureș și Consiliul Județean Mureș, au pus în scenă în Sala Mare a Palatului Culturii Târgu Mureș un spectacolul intitulat „Stelele Palatului” organizat cu ocazia finalului de an școlar 2018-2019, la care au participat cursanți ai instituției.

Pe ritmuri de rumba și hip-hop

Pe scenă au urcat Grupul Sing, picii de la grădiniță cu un dans modern, Maria Joo Coman, Narcisa Suciu din Reghin, trupa de dans hip-hop Re-Born, Via Music, clasele I-IV cu alt dans modern, Holca Lorena, Trupa Fantasy (clasele II-V și VI-VIII) cu un număr de rumba și dans sportiv, Sorana Fărcaș, Ariana Runcan, un grup de dans popular din Reghin, Denisa Dumitru, Tonalt David, Grupul Roses, Atittude, Denisa Fulop și mulți alții.

Cei prezenți, părinți, frați, bunici, unchi, mătuși, s-au putut delecta cu dans modern, gimnastică, hip-hop, rumba, dans sportiv, step-up contemporan, balet, dans popular, momente muzicale de canto, pian, chitară, dar și premierea celor axați pe o ramură mai tehnică la Palatul Copiilor, și care și-au arătat talentele la concursuri, nu prin numerele artistice.

Spectacolul a fost o încununare a muncii de peste ani a cercurilor de dans, canto, pian, gimnastică, balet și chitară. Pe lângă acestea, părinții și copiii pot găsi la Palatul Copiilor și cercuri de aeromodele, artă textilă, astronomie, meteorologie, construcții electronice, cultură și civilizație germană, cultură și civilizație engleză, foto-cine club, jocuri jogice, judo, oratorie și dezbatere, pictură, redacție persă-radio-tv, teatru și tenis de masă.

Profesorii au făcut o treabă frumoasă

Ca o supriză adresată profesorilor de la Palatul Copiilor, toți au fost rugați să urce pe scenă: Ursa Florin, Corina Sabău, Bucur Eliza, Gliga Carmen, Graur Horia, Veres Tamas, Sandor Melania, Luigi Popescu, Denisa Badea, Uruțan Liviu, Mihaela Codreanu, Delean Marius, Călinescu Alexandra, Dudaș Csilla, Cristina Iuga, Morariu Ioan, Olaf Sandor, Pop Claudiu, Radu Pop, Covacs Sandor, Melinda Crăciun, Alin Perghel, Oroianu Radu și Cristina Man.

„Dragi părinți, dragi copii, vă mulțumim din suflet că aveți încredere în Palatul Copiilor și sper din sufletul că anul acesta a fost unul care a ajutat la dobândirea de noi cunoștințe și competențe a copiilor și elevilor noștri și vreau să vă spun că vă așteptăm cu drag în toamnă pentru un an nou școlar, sper la fel de bun sau chiar mai bun decât anul care se încheie”, a spus în deschidere Iolanda Cătinean, director Palatul Copiilor.

Text și foto: Elena Polearuș



































































Post-ul GALERIE FOTO: „Stelele Palatului”, un spectacol plin de culoare cu participarea elevilor și piticilor de la Palatul Copiilor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: GALERIE FOTO: „Stelele Palatului”, un spectacol plin de culoare cu participarea elevilor și piticilor de la Palatul Copiilor

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button