Eveniment

Gaudeamus Radio România trăiește și prin voluntarii săi

În Piaţa Sfatului din Braşov, continuă şi astăzi Târgul de Carte „Gaudeamus”, organizat de Radio România. E o nouă zi, în care vizitatorii pot câştiga premii la tombolă, între ele aflându-se tablete, baterii externe, boxe portabile şi rucsacuri.

Buletinele pentru tombolă pot fi achiziţionate de la voluntarii târgului, pe care vă invită să îi cunoaşteţi Mihai Cojocaru de la Radio România Braşov FM.

 „Gaudeamus – Radio România”, ediţia Braşov 2019, înseamnă, dincolo de oferta de carte şi muzică, şi tineri care fac voluntariat pentru ca totul să iasă cât mai bine. Sunt tinerii pe care îi vedeţi la intrările în Târgul din Braşov.

Diana este unul dintre voluntari şi este încă elevă:

E primul an în care eu sunt voluntară şi îmi place foarte, foarte mult, descopăr multe persoane noi, învăţ multe lucruri, îmi place să socializez foarte mult.

Cristina şi Gabriel sunt ambii studenţi. Sunt pretenţioşi când vine vorba de a alege o carte, căreia să îi dedice timp, dar ambii ne-au spus că la „Gaudeamus” se simt foarte bine.

Cristina: Conceptul „Gaudeamus” mie mi se pare foarte interesant, pentru că pune cumva oamenii în mai multe ipostaze, în sensul că nu prea vezi chestii de genul ăsta prin Braşov, şi asta este super cool şi cam de asta sunt aici.

Gabriel: Cărţile în sine mi se par foarte interesante ca diversitate şi sunt multe lucruri aici la care pot să mă uit toată ziua.

Pe ei, dar şi pe alţi voluntari îi veţi întâlni la Târgul „Gaudeamus” Radio România, deschis până duminică inclusiv. Intrarea este liberă şi puteţi să îl vizitaţi între orele 10:00 şi 21:00

The post Gaudeamus Radio România trăiește și prin voluntarii săi appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Gaudeamus Radio România trăiește și prin voluntarii săi

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button