Eveniment

La Braşov continuă Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România

Peste 5.000 de vizitatori au trecut pragul Tragului de carte, in doar doua zile a spus Connie Chifor, coordonator Caravana Gaudeamus:

Deocamdată, după numai două zile, ne apropiem de bilanțul final al ediţiei precedente. Din câte observ, oamenii pleacă mulțumiți, cu sacoşele de cărți şi cred că în general se cumpără mai multă beletristică.  Toți cumpărătorii sunt încurajați să își desemneze favoriții ediției, edituri sau cărți, asta pentru că la standurile celor peste 40 de expozanți sunt zeci de mii de titluri din cele mai diverse domenii.

Connie Chifor, coordonator Caravana Gaudeamus:

Vizitatorii Târgului votează în fiecare zi preferații. E rândul editurilor, al cărților din târg. La final, vom da premii participanților. Mai avem, de asemenea, premii – este vorba de Miss Lectura, trofeu pe care îl vom acorda celei mai frumoase cititoare și numeroase premii la Tombola Gaudeamus. Deja am acordat cred că în jur de 20 de premii până în acest moment.

Târgul Gaudeamus este deschis până duminica inclusiv, iar intrarea este liberă.

The post La Braşov continuă Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: La Braşov continuă Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button