Eveniment

Mureș: 9 percheziţii într-un dosar de braconaj

Poliţiştii din Mureş efectuează la această oră, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, 9 percheziții în localităţile Reghin, Gurghiu, Brâncoveneşti şi Ideciu de Jos, la locuinţele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii mureşeni au oprit în trafic, pe raza municipiului Reghin, un autoturism în care se aflau 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 65 de ani, doi dintre ei fiind din municipiul Reghin, iar altul din comuna Gurghiu.

În autoturism poliţiştii au descoperit un dispozitiv de termoviziune, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, un exemplar de porc mistreţ ce prezenta orificii de împuşcare, precum şi o armă de vânătoare cu muniţia aferentă, deţinută în mod legal de unul dintre cei 3 bărbaţi. Toate bunurile identificate în autoturism au fost ridicate în vederea confiscării, pentru administrarea întregului material probatoriu în cauză.

La data de 19 septembrie a.c. faţă de cele 3 persoane poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precum şi braconaj, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului competent.

Virgil Natea

The post Mureș: 9 percheziţii într-un dosar de braconaj appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureș: 9 percheziţii într-un dosar de braconaj

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button