Eveniment

Mureș: Poliția încearcă să identifice pietonul lovit ieri de o ambulanță

Accidentul s-a produs aseară, la 22.30, pe strada 22 Decembrie 1989 din Târgu Mureș.

Un bărbat a fost accidentat grav de o ambulanță aflată în misiune, care avea pornite semnalele luminoase, și i s-a acordat pe loc primul ajutor, fiind transportat cu o altă ambulanță la spital. Conducătorul auto nu băuse, dar cercetările în cauză continuă.

Poliția face cercetări și pentru identificarea pietonului, acum internat la spital, a declarant pentru Radio Tg.Mureș purtătorul de cuvânt Ramona Varodi:

Un bărbat de 55 de ani, în timp ce conducea o ambulanță ce avea semnalele luminoase în funcțiune, fiind în misiune de cod roșu, a accidentat grav un pieton, respectiv un bărbat angajat în traversarea neregulamentară a părții carosabile. Polițiștii efectuează verificări în vederea identificării pietonului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Conducătorul ambulanței a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Am încercat să-l contactăm și pe șeful Ambulanței Mureș pentru un punct de vedere, dar până la această oră nu am reușit.

Raluca Cre

The post Mureș: Poliția încearcă să identifice pietonul lovit ieri de o ambulanță appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureș: Poliția încearcă să identifice pietonul lovit ieri de o ambulanță

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button