Eveniment

Mureșeni arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Mureş – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Tîrgu Mureş, cercetează trei bărbaţi bănuiţi de introducerea în ţară şi cumpărarea, fără drept, de droguri de mare risc.

În urmă cu o săptămână, poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 22 de ani, din Tîrgu Mureş, în timp ce ridica, de la un oficiu poştal din localitate, un colet care conţinea droguri de mare risc. Coletul conţinea peste 1.000 de comprimate de Ecstasy şi ar fi fost introdus în ţară, în urma unei expediţii din Olanda, în baza unei comenzi online.

În aceeași zi poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant delict a altor doi bărbaţi, de 21 și 28 de ani, ambii din judeţul Mureş, care s-au prezentat pentru ridicarea aceluiaşi colet, ai cărui destinatari ar fi fost cei doi bărbaţi. Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar față de o a treia persoană a fost luată măsura arestului la domiciliu.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi cumpărarea, fără drept, de droguri de mare risc.

Rodica Boariu

The post Mureșeni arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșeni arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button