Eveniment

Pădurea Rotundă din Reghin se animează săptămâna viitoare

Cea de-a opta ediție a evenimentului va avea loc în perioada în perioada 5-11 august și va include proiecții de film european în aer liber, ateliere de artă pentru copii și un concert.
În paralel, mai mulți artiști contemporani vor fi prezenți într-o rezidență de șapte zile, pentru a dezvolta proiecte inspirate de contextul local.

Organizatorul evenimentului, președintele Asociatiei K’ARTE, Eliodor Moldovan.

Este un proiect care încearcă să pună în valoare un spațiu pe care îl activăm cultural acolo. Aducem, ca de fiecare dată, proiecte de film european în aer liber, dar și artiști într-o tabără, într-o rezidență, unii stabiliți în străinătate, alții activi pe scena de artă românească. În paralele, sunt o serie de ateliere dedicate copiilor, dar și un concert Ana Maria Galea, împreună cu Pedro Negrescu.

Proiect complementar evenimentului Pădurea Rotundă 2019, MICROPOLIS aduce cinci dintre cele mai importante și premiate filme ale anului 2018, în parteneriat cu Caravana Les Films de Cannes a Reghin.

Revine Eliodor Moldovan.

Desfășurăm o serie de activități, ca activități complementare cu Pădurea Rotundă, dar este un proiect în sine, Micropolis, prima ediție la Reghin. Nucleul său este seara de proiecții de la Casa de Cultură ”Eugen Nicoară”, respectiv un parteneriat cu caravana ”Les films des Cannes”, prin care propunem câteva dintre cele mai premiate filme de la Festivalul de la Cannes. În paralel, avem o serie de ateliere de arte și primul concert al ”Oamenilor dimineții” la Reghin, o trupă formată din reghineni și mureșeni.

Radio România Târgu Mureș este partener media al evenimentului.

Raluca Creţ

The post Pădurea Rotundă din Reghin se animează săptămâna viitoare appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pădurea Rotundă din Reghin se animează săptămâna viitoare

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button