Eveniment

Pescar din Reghin, găsit înecat în Mureș

Polițiștii reghineni au fost sesizați astăzi dimineață, în jurul orei 05.45, de către un bărbat care a anunțat că prietenul său, plecat la pescuit în urmă cu o zi, nu s-a mai întors la domiciliu. Potrivit acetuia este posibil ca pescarul să se fi înecat în râul Mureș, zona Iernuțeni, deoarece i-a găsit bunurile personale pe malul apei.
Din păcate, polițiștii sosiți la fața locului au confirmat bănuielile bărbatului. Cu detalii, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Ramona Varodi:

La faţa locului s-au deplasat politişti din cadrul Poliţiei Reghin, precum şi reprezentanţi ai I.S.U. Mures şi jandarmi care au căutat persoana dispărută. În râul Mureş, la o distanţă de aproximativ 500 metri de staţia de epurare a fost descoperit un bărbat şi după scoaterea acestuia din apă, din păcate, s-a constatat decesul. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 63 de ani din Reghin, prietenul celui ce i-a anunţat dispariţia. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Tg.Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Politiștii efectuează, în prezent, cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului.

Raluca Creţ

The post Pescar din Reghin, găsit înecat în Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pescar din Reghin, găsit înecat în Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button