Regina tenisului s-a întors acasă

regina tenisului s a intors acasa

Simona Halep s-a întors, luni după-amiază, în țară, după victoria de la Wimbledon. Aceasta a fost întâmpinată la Aeroportul Internațional “Henri Coandă” din București de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, de ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, de președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac și de fostul tenismen Ilie Năstase.

Într-un scurt discurs, Simona Halep a ținut să mulțumească familiei și oficialilor din tenis care au susținut-o în carieră. De asemenea, a adresat mulțumiri speciale unor personalități din lumea tenisului și a mulțumit tuturor pentru primirea făcută:


Campioana de la Wimbledon va prezenta fanilor trofeul cucerit sâmbătă, la Londra, în cadrul unui eveniment ce va avea loc miercuri, 17 iulie, de la ora 19.00, pe stadionul “Arena Națională” din București.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, luni, decretul privind decorarea Simonei Halep cu Ordinul Național “Steaua României” în grad de Cavaler:

Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național ”Steaua României” în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep. Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc,

se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Administrația Prezidenţială.

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior.

Valeriu Voaideș / Sorin Șchiopu

The post Regina tenisului s-a întors acasă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Regina tenisului s-a întors acasă

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.