Eveniment

Se mai fac înscrieri pentru Crosul Hospice de la Brașov

Peste 1000 de alergători sunt așteptați, sâmbătă, la startul celei de-a 11 ediții a Crosului Hospice „Aleargă Tu pentru Ei”.
Evenimentul va avea loc pe Aleea de sub Tâmpa și deja sunt înscriși alergători de toate vârstele, cu sau fără experiență, de la copii până la seniori. Unul dintre seniori este Ioan Fulică. Aleargă de la primul cros, când era organizat în Parcul Titulescu. La început alerga doar 4 kilometri, acum va alerga 10 kilometri și nu este un efort prea mare.
Ioan Fulică, alergător:


Cei care doresc, se mai pot înscrie on-line, pe site-ul team.hospice.ro, inclusiv în ziua evenimentului sau direct la locul Crosului, cu excepția cursei de 10 kilometri și a celei de ștafetă. Toate fondurile obținute din taxe de înscrieri, donații și sponsorizări vor fi folosite pentru pacienții Hospice.
Beatrice Parâng, coordonator eveniment:

Toți alergătorii vor fi recompensați, la final, iar cei mai rapizi vor primi diverse premii. Hospice Casa Speranței este o organizație non-profit care furnizează servicii de îngrijire paliativă gratuite, pentru pacienții cu boli incurabile.
În cei peste 27 de ani de existență, Hospice a adus alinare pentru 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile și familiilor acestora.

The post Se mai fac înscrieri pentru Crosul Hospice de la Brașov appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Se mai fac înscrieri pentru Crosul Hospice de la Brașov

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button