Eveniment

Trafic deviat la Dumbrăvioara din cauza unui accident cu 3 autoturisme implicate

Accidentul s-a produs în jurul orei 10,00, pe DN 15, din cauza unui conducător auto din Târgu-Mureș care a pătruns pe sensul opus de mers.

Incidentul a provocat rănirea ușoară a conducătorului auto în cauză. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri circa două ore iar traficul s-a desfășurat pe o rută ocolitoare.

La ora 12,00 a fost reluată circulația pe un fir, alternativ, a precizat pentru Radio Tg.Mures purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Ramona Varodi:

Din primele cercetări se pare ca un bărbat de 50 de ani din Tg.Mureș, în timp ce conducea un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune laterala cu un alt autoturism ce se deplasa din sens opus, iar apoi a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule ce se deplasa din sens opus și care condus de un bărbat de 30 de ani din județul Neamț. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto de 50 de ani.

Accidentul a provocat un blocaj în trafic pe mai mulți kilometri, începând de la Ernei și până la Gornești.

Cristina Bulbescu

The post Trafic deviat la Dumbrăvioara din cauza unui accident cu 3 autoturisme implicate appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Trafic deviat la Dumbrăvioara din cauza unui accident cu 3 autoturisme implicate

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button