Eveniment

UPDATE: Accident cu doi morți, dintre care un copil, pe E 60, în județul Mureș

UPDATE ORA 14,20

Un autocamion și un autoturism au fost implicate într-un grav accident rutier produs în urmă cu puțin timp pe raza localității mureșene Saschiz, la intersecția drumului european E 60 spre Mureni. În urma accidentului, o femeie și un copil au fost răniți foarte grav și au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, Cristian Virag:

Polițiștii mureșeni spun că, din primele informații, șoferul autoturismului, o femeie de 33 de ani, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de carosabil umed, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în județul Mureș.

Cu detalii, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Ramona Varodi:

Din primele informatii se pare ca o femeie de 33 de ani, din Baia Mare, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de carosabil umed, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în județul Mureș. În urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele din autoturism, respectiv conducătoarea auto și un pasager minor în vârstă de cinci ani, care din păcate au decedat.

Circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri, pe perioada cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment rutier.
La această oră circulația a revenit la normal.

***

ORA 13,43

Accident cu două victime, dintre care un copil, pe E 60, în județul Mureș. Un autocamion și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs în urmă cu puțin timp pe raza localității mureșene Saschiz, la intersecția drumului european E 60 spre Mureni.

În urma acestuia o femeie și un copil au fost răniți grav, fiind încarcerați.

Potrivit ISU Mureș, la fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Sighișoara cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare precum și un echipaj SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare.

Circulația în zonă este blocată pe ambele sensuri.

Sorin Șchiopu

The post UPDATE: Accident cu doi morți, dintre care un copil, pe E 60, în județul Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Accident cu doi morți, dintre care un copil, pe E 60, în județul Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button