Eveniment

UPDATE: Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier, produs pe DN 15, la ieșirea din Suseni

UPDATE ora 19,30: Circulația rutieră este blocată de aproape 3 ore între Suseni și Brâncovenești în urma unui accident rutier.

Potrivit unor surse, una dintre mașinile implicate are număr de corp diplomatic și ar aparţine Ambasadei Albaniei.
Cu detalii, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Rugină:

Astăzi, în jurul orei 17.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Reghin, au fost sesizați prin Apel 112, despre producerea unui accident rutier, în localitatea Brâncovenești. La față locului s-au deplasat polițiștii, iar din primele cercetări efectuate la față locului s-a produs o coliziune între un tir și două autoturisme, în urmă căreia a rezultat răsturnarea tirului, iar cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul de pe marginea drumului. Din nefericire, în urmă accidentului a rezultat decesul a două persoane.

Polițiștii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

***
Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, fiind implicate un tir şi două autoturisme, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

În urma impactului, TIR-ul care transporta tocătură lemnoasă s-a răsturnat, iar cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, intrând în şantul de pe marginea drumului.

Potrivit primelor informații furnizate de ISU Mureș, 2 persoane au murit și alte 4 persoane au fost ușor rănite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, Cristian Virag:

La această oră circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Traficul este deviat pe ruta alternativă Reghin – Ideciu – Brâncovenești.

Rodica Boariu

The post UPDATE: Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier, produs pe DN 15, la ieșirea din Suseni appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier, produs pe DN 15, la ieșirea din Suseni

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button