Workshop de hipnoterapie medicală, la Tg. Mureș

workshop de hipnoterapie medicala la tg mures

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 iulie, și este organizat sub egida Asociației Europene de Hipnoterapie Medicală și Terapia Subconștientului.

Seminarul va fi prezentat de dr. Elena Gabor, medic român care practică de mai bine de un deceniu hipnoterapia și terapia subconștientului în California și care este și președintele Asociației Europene de Hipnoterapie Medicală și Terapia Subconștientului.

Participanții vor avea ocazia de a accesa prin intermediul terapiei de regresii în vieți anterioare sursele problemelor cu care se confruntă și posibile soluții la problemele lor.

Dr. Elena Gabor:

Dr. Elena Gabor deține certificări în hipnoterapie de la Asociația Națională de Hipnoză din SUA și este un instructor autorizat în acest domeniu. Este autoarea volumului „Acasă la Arborele Vieții”, care prezintă 4 studii de caz de hipnoterapie și terapia subconstientului.

În cadrul seminarului va avea loc și o sesiune de autografe. Workshop-ul de la Tg.Mureș se va desfășura mâine, între orele 13-18, la teatrul „Ariel”.

La finalul evenimentului va avea loc și o tombolă, iar câștigatorul se va putea înscrie gratuit la programul de certificare în hipnoterapie medicală pe care dr Elena Gabor îl susține anual în Târgu Mureș.

Sorin Șchiopu

The post Workshop de hipnoterapie medicală, la Tg. Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Workshop de hipnoterapie medicală, la Tg. Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.