Învățământ

Au început înscrierile la Palatul Copiilor Târgu Mureș!

Palatul Copiilor Târgu Mureș a dat startul înscrierilor la cursurile din anul școlar 2019-2020.

Copiii şi elevii sunt așteptați la înscrieri, însoțiți de părinți, până la data de 30 septembrie 2019, în fiecare zi de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00.

Ca în fiecare an, se pun la dispoziția copiilor o mare varietate de cercuri sportive, culturale, aplicative, artistice și tehnico-științifice din care pot alege: carting, judo/jocuri motrice, tenis de masă, gimnastică ritmică, cultură și civilizație engleză, cultură și civilizație germană, oratorie și dezbatere, redacție presă radio-TV, atelierul fanteziei și pictură, foto-cineclub, muzică vocal-instrumentală/pian, canto, dans modern, dans popular, dans sportiv, dans contemporan/balet/Jazz, chitară, teatru, aeromodele, artă textilă, jocuri logice, TIC/ ora de net, meteorologie-astronomie, construcții electronice și robotică.

Cursurile sunt gratuite.

Deschiderea va avea loc în data de 30.09.2019 între orele 14.00-18.00, la sediul instituției.

Pentru mai multe detalii, puteți veni în vizită la Palatul Copiilor (B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 93, Târgu Mureș), suna la numărul de telefon 0265 261 009 sau trimite un e-mail la inscrieripalat@gmail.com.

Post-ul Au început înscrierile la Palatul Copiilor Târgu Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Au început înscrierile la Palatul Copiilor Târgu Mureș!

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button