Echipajul Școlii „Florea Bogdan” scrie istorie la „Cupa DHS”

echipajul scolii florea bogdan scrie istorie la cupa dhs

Echipajul Școlii Gimnaziale „Florea Bogdan” din Reghin a participat în perioada 21-25 iunie 2019 la a X-a ediție a Concursului Național de Îndemânare pe bicicletă și Educație Rutieră „Cupa DHS” desfășurat în capitala Băniei la Craiova. Competiția a adunat la start 36 de echipaje (reprezentând câte un județ)  cu un număr de 144 de elevi și 36 de profesori coordonatori.

Evenimentul organizat de Eurosport DHS își propune să promoveze un mod de viață sănătos prin mișcare și să ajute la prevenirea accidentelor  în rândul elevilor, iar anul acesta proiectul a fost susținut și de Ford România care încearcă să implementeze conceptul de prevenție în ceea ce privește șoferii, pietonii și bicicliștii.

Competiția a avut o miză mare deoarece premiul pentru Locul I este o Excursie în China pentru întreg echipajul câștigător (elevi și profesor), pentru Locul II cinci biciclete DHS , iar Locul III cinci Hoverboard-uri.

Echipajul Școlii Gimnaziale „Florea Bogdan” din Reghin (format din elevii Adrian Moldovan , Diana Moldovan, Paul Pop  și Zajzon Cristina coordonați de  profesorul  Dănuț Moldovan) este câștigătorul Marelui Premiu EXCURSIA ÎN CHINA.Echipajul din Reghin va rămâne în istoria Cupei DHS deoarece este a treia oară consecutiv când se clasează pe prima treaptă a podiumului, iar anul acesta 3 membri ai echipajului au reușit să parcurgă poligonul fără nici o greșeală. Deci după muncă și răsplată.

Post-ul Echipajul Școlii „Florea Bogdan” scrie istorie la „Cupa DHS” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Echipajul Școlii „Florea Bogdan” scrie istorie la „Cupa DHS”

Credit autor: Alin Zaharie.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.