Învățământ

FOTO, VIDEO: Emoția absolvirii, la Liceul Tehnologic „Petru Maior”

Promoția 2015-2019 a Liceului Tehnologic „Petru Maior” din Reghin a trait miercuri, 29 mai, emoția absolvirii frumoșilor ani de liceu, alături de părinți, bunici, rude, prieteni, părtașii momentului încărcat de emoție al terminării liceului.

Felicitări absolvenților

Și-au luat rămas buni anilor de liceu un număr de 193 de absolvenți, felicitați de la prezidiul festivității de  către conducerea liceului, profesori, reprezentanții  Inspectoratului Școlar Județean , administrației locale și ai Fundației “Prof. Ilisan” .

“Absolvirea liceului reprezintă un moment care ne poartă cu gândul în trecut, când și noi adulții, retrăim cu nostalgie  una din perioadele cele mai frumoase ale vieții. Emoția mea la acest moment este un diferită față de a celor prezenți, mă gândesc cu nostalgie la frumoasele amintiri din timpul liceului, întrucât, în acest an se împlinesc 25 de ani de la absolvirea liceului în ce mă privește”, a precizat Ioan Marcu , directorul Tehnologic Liceului “Petru Maior”.

Felicitări absolvenților au fost adresate și de către reprezentanții administrației locale, prin vocea secretarului Primăriei Reghin, Mirela Rădoi.

„Cu patru ani în urmă, ați pășit în viață cu speranță și bucurie , încrezători în noul drum pe care aveați să-l parcurgeți. Era pentru voi o lume nouă, pe care o așteptați să o descoperiți. Acum este momentul unui sfârșit și al unui nou început , în care,  o viață frumoasă vă  așteaptă în față. Aș putea spune că este momentul când toate informațiile acumulate pe băncile școlii vor fi puse în practică și vor legitimita valoarea voastră castigată în timpul liceului. De acum nu vor mai fi note, care să vă judece mai mult sau mai puțin obiectiv valoarea , ci vor fi proiecte în lumea reală, proiecte în care voi  veți oferi valoarea lucrurilor și oamenilor prin munca voastră”, a precizat Mirela Rădoi, secretarul municipiului Reghin.

Trei șefi de promoție

În fruntea Promoției  Liceului „Petru Maior” din acest an s-au detașat trei elevi, unul la secţia română şi doi la secţia maghiară: Tudor Pilcă, cu media 9,99, la secția română, respectiv  Erős Gergely şi Tavaszi Anita, ambii elevi cu media 10, la secția maghiară, desemanți șefii promoției 2019 a Liceului „Petru Maior”. În cadrul festivității,  Fundația ”Profesor Ilisan” a acordat o Diplomă de Excelență și un premiu în valoare de 1.500 lei șefului  de promoție Pilcă Tudor.



























Post-ul FOTO, VIDEO: Emoția absolvirii, la Liceul Tehnologic „Petru Maior” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO, VIDEO: Emoția absolvirii, la Liceul Tehnologic „Petru Maior”

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button