Învățământ

Galerie Foto: Gimnaziul „Augustin Maior”, emoții și zâmbete la final de an școlar

Clasa III-a A

Elevii Școlii Gimnaziale „Augustin Maior” din Reghin și-au luat rămas bun anului școlar 2018-2019,  vineri, 14 iunie, în compania părinților și  bunicilor, părtași la finalul școlii și începutul binemeritatei vacanțe.

La Gimnaziul „Augustin Maior”, în anul școlar recent încheiat au funcționat 35 de clase cu un efectiv de 805 elevi, respectiv 17 clase la ciclul primar, cu un efectiv de 394 elevi, din care 12 clase cu un efectiv de 297 elevi la secția română și 5 clase la secția germană, cu un efectiv de 97 elevi, și 18 clase la ciclul gimnazial cu un număr de 411 de elevi.

Cristina Bianca Beldean. directoarea Gimnaziului „Augustin Maior” din Reghin, alături de prof. Doina Lavinia Zanfir, director adjunct și Maria Mărginean, reprezentantul părinților

„Ca orice sfârșit de an școlar, astăzi este o zi specială pentru noi toți: cadre didactice, părinți, bunici și elevi, dar în special pentru cei mai mici, elevii claselor pregătitoare, care participă la prima festivitate  în calitate de absolvenți. De asemenea, este o zi specială pentru seniorii careului, elevii claselor a IV-a pentru care a sosit  clipa despărțirii  de doamna învățătoare și trecerea  într-un ciclu de învățământ nou, gimnaziul. Însă, cu siguranță este o zi plină de emoție și nerăbdare, pentru că după un an școlar plin cu de toate, activități de tot soiul, evaluări naționale, proiecte, și multe altele, a sosit vacanța mult așteptată.

Dragi elevi, copilăria este o lume minunată, duioasă, dulce și lină. În copilărie se poate întâmpla orice: râdem și plângem de mai multe ori în aceiași zi, ne supărăm și iertăm repede, suntem singuri și totodată cu toată lumea, credem în magie, în spiriduși  și zâne, dar cel mai important  este faptul că  reușim să ne bucurăm de fiecare zi. O parte din copilărie este la școală, alături de colegi, alături de doamna învățătoare, mama familiei clasei, ce retrăiește alături de elevii ei minunatele  ei clipe ale copilăriei  și îi ajută pe aceștia să ajungă  în lumea celor mari.Încercăm an de an să facem ca această „călătorie” împreună  să fie cât mai plăcută, interesantă și benefică, astfel încât să trezească peste ani , în mintea și sufletul vostru,  amintiri plăcute.

Dragi părinți, doresc în mod cu totul deosebit să vă mulțumesc pentru  că ați avut încredere în noi și ne-ați  încredințat cea mai de preț „comoară”: copiii dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru ajutorul extrem de prețios  pe care l-ați acordat copiilor dumneavoastră , nouă, școlii, în rezolvarea tuturor problemelor ivite, pentru colaborarea  și interesul sporit, manifestat  în asigurarea procesului  de educație , urându-vă „Sănătate și o vacanță pe plac!”.

De asemenea, mulțumesc întregului personal  al școlii, învățători, profesori, personal didactic auxiliar și nedidactic, pentru eforturile depuse în acest an școlar, precum și pentru spiritul de inițiativă , colegialitate și coeziune de fapt, pentru munca într-o veritabilă și performantă echipă.Ne-am străduit cu toții ca elevii să beneficieze  din partea noastră de tot ceea ce le asigură autodepășirea și năzuința  spre mai mult, mai bine, mai frumos.Doar așa putem reuși să realizăm  un prteneriat solid între școală-părinți-elevi, deoarece „Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi”., au fost cuvintele adesate celor prezenți la festivitate de către prof. Cristina Bianca Beldean, directoarea  Școlii Gimnaziale „Augustin Maior”.

„Sunteți deosebiți !”

A urmat premierea celor mai merituoși elevi ai claselor I-VII, urmată de un ultim mesaj adresat de conducerea școlii elevilor înainte de binemeritata vacanță.

”Dragi elevi, suntem mândri cu toții de rezultatele deosebite obținute la învățătură și purtare, la concursurile  și competițiile școlare și extrașcolare la nivel local, județean, național și internațional. Fiecare medalie, fiecare cupă, fiecare diplomă, ori distincție demonstrează că sunteți deosebiți. Vă doresc ca vara aceasta să aducă tuturor tot ceea ce vă doriți și visați. Să ne întâlnim aici din nou cu toții în septembrie, sănătoși, odihniți și cu dorința de a descoperi alte lucruri interesante ce merită a fi descoperite.Vacanță plăcută tuturor !”, a spus  Cristina Bianca Beldean.




















Post-ul Galerie Foto: Gimnaziul „Augustin Maior”, emoții și zâmbete la final de an școlar apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Galerie Foto: Gimnaziul „Augustin Maior”, emoții și zâmbete la final de an școlar

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button