Învățământ

Începe TechDrive! Înscrieți-vă copilul la cursuri interesante de programare

Până pe 30 Septembrie copiii din clasele 3-10 se pot înscrie la ediția de toamnă a TechDrive – Kids learning code. Programul dezvoltat de Asociația non-profit InnoDrive, inițiază copii în tainele programării prin metode nonformale cu ajutorul mentorilor tineri specialiști și practicieni în IT, încă din anul 2015.

Participând la curs fiecare copil își va programa și va putea prezenta în final, propriul site sau proiect digital.

„A fost grozav!”

„Pe parcursul acestui program eu m-am îmbogăţit cu foarte multe experienţe plăcute. Am râs foarte mult, si nu o dată mi-am bătut capul, pentru că nu înţelegeam lecţia. Dar în cele din urmă m-am prins şi am învăţat ce trebuia, astfel m-am îmbogăţit şi cu cunoştinţe noi. Mentorii au fost foarte amabili şi ne-au ajutat foarte mult. Colegii mei de echipă m-au ajutat foarte mult, şi acest curs va fi de neuitat datorită lor. Deci a fost grozav! Nu în ultimul rând îi mulţumesc şi organizatorilor, datorită lor s-au întâmplat toate acestea”, a spus Ferenczi Balazs în vârstă de 14 ani.

Anul acesta organizatorii și mentorii așteaptă începători, dar și participanți la fostele ediții TechDrive, care au participat cel mult o dată. Atelierele, câte 2 ore fiecare, în cursul cărora copiii vor învăța să codeze cu ajutorul jocurilor și a programelor consacrate, vor avea loc sâmbăta, între 10.00-12.00 și respectiv 13.00-15.00, la sediul InnoWork, pe strada Romulus Guga, nr. 1 din Târgu Mureș.

„Ca mentori la TechDrive dorim să îmbinăm utilul cu plăcutul și încercăm ca prin joacă să-i învățăm pe copii tainele programării. Fiecare ediție este diferită, dar mereu copiii sunt la fel de curioși și entuziasmați de programele și paginile web pe care le realizează în cadrul atelierelor. TechDrive este locul potrivit să-și dezvolte sau să-și descopere pasiunea pentru tehnologie”, a transmis Adela Bereș, unul dintre mentori.

Grupele disponibile în acest an, precum și costul de participare pot fi vizualizate direct pe pagina de înscriere, www.techdrive.ro. Taxa va fi folosită pentru plata mentorilor și facilitarea accesului la program a unor copii defavorizați.

Post-ul Începe TechDrive! Înscrieți-vă copilul la cursuri interesante de programare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Începe TechDrive! Înscrieți-vă copilul la cursuri interesante de programare

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button