Miriam Paşca şi Nicolae Fiț, absolvenții de 10 din Ibănești

miriam pasca si nicolae fit absolventii de 10 din ibanesti

Absolvenții ciclului gimnazial din comuna Ibănești au trăit joi, 6 iunie, emoția despărțirii de școala care i-a format, cu ocazia festivității de absolvire .

Momentul festiv a fost găzduit de Școala Gimnazială Ibănești Pădure, unde au absolvit 21 de elevi, coordonați de Elena Zoltan, diriginta clasei. Evidențiații clasei au fost elevii Paul Chirteș și Silviu Franc, care au obținut cele mai mari medii.

Bucuria absolvirii a fost simțită și la Școla Gimnazială Ibănești, protagoniști fiind cei 18 absolvenți, alături de diriginta Lucreția Boier. La loc de cinste au fost elevii Miriam Paşca şi Nicolae Fiț , absolvenții cu media 10 ai școlii din Ibănești Sat.

„Dragi absolvenți ai promoției 2019, școala de până azi este doar fundamentul unui edificiu pe care îl veți înălța de acum înainte. De astăzi, lumea pentru voi capătă noi dimensiuni. Felicitări și mult succes în continuare”, le-a transmis absolvenților Ingrid Dan, directoarea Școlii Gimnaziale Ibănești.

Post-ul Miriam Paşca şi Nicolae Fiț, absolvenții de 10 din Ibănești apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Miriam Paşca şi Nicolae Fiț, absolvenții de 10 din Ibănești

Credit autor: Alin Zaharie.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.