Premianții Școlii de muzică și arte plastice din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior”

premiantii scolii de muzica si arte plastice din cadrul gimnaziului augustin maior

Printre cei evidențiați în cadrul festivității finalului de an școlar la Gimnaziul „Augustin Maior” din Reghin  s-au numărat și elevii din cadrul Secției de muzică și arte plastice, răsplătiți pentru rezultatele deosebite obținute la concursurile naționale și internaționale.

La vioară, s-au evidențiat elevii Fazakas Daniel, clasa I-a,  Premiul  1 la Concursul Național de Interpretare Instrumentală „Timotei Popovici” de la Sibiu, Ioana Maria Tomolea, clasa a II-a, Premiul  1 la Concursul Național de Interpretare Instrumentală „Timotei Popovici” de la Sibiu, Mențiune la Concursul Național ”Șansa egală” de la Târgu-Mureș, și  Szaás Csanád Laszló, Premiul  II la Concursul Național ”Șansa egală” de la Târgu-Mureș și Premiul II la Concursul Internațional de Vioară de la Törökszentmiklós, Ungaria.

Șerbănați-Villalva-Briones Emanuela, clasa a IV-a A, Școala Gimnazială „Augustin Maior”

La pian, în anul școlar 2018-2019 s-au evidențiați elevele Hadassa Olteanu, clasa I-a, Premiul II la Concursul Național ”Șansa egală” de la Târgu-Mureș, și eleva Șerbănați-Villalva-Briones Emanuela, clasa a IV-a, Premiul de Excelență la Festivalul-Concurs „J, S. Bach” de la Cluj Napoca, Locul I la Concursul Internațional  Piano Artis de la Iași, Premiul Special al juriului  pentru cel mai bun elev clase primare la Concursul Internațional Piano Artis de la Iași, Premiul III  la Concursul Național ”Șansa egală” de la Târgu-Mureș și o Mențiune la Concursul Internațional de Pian.

Post-ul Premianții Școlii de muzică și arte plastice din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Premianții Școlii de muzică și arte plastice din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior”

Credit autor: Alin Zaharie.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.