Învățământ

UMFST Live: Campanie de informare, educație și depistare a cancerului de piele

Șeful Clinicii de Dermatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, prof. univ. dr. Silviu Morariu, și șeful Serviciului de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș și decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi, au fost invitați vineri, 19 iulie 2019, la emisiunea Pro Vitae din cadrul studioului UMFST Live.

Realizată și moderată de către Teodora Mîndru, PR & Comunicare UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, emisiunea a avut ca temă campania de informare, educație și depistare a cancerului de piele care se derulează în această perioadă la Târgu Mureș.

Ce este cancerul de piele? Care sunt factorii de risc pentru cancerul de piele? Care sunt semnele și simptomele care trebuie să ne trimită de urgență la medic? Ce investigații se fac pentru diagnosticarea cancerului cutanat? Care este tratamentul? Ce trebuie să știe un pacient care dorește să beneficieze de consultații în cadrul campaniei? Are nevoie de bilet de trimitere? La toate aceste întrebări au răspuns invitații în cadrul emisiunii.

Emisiunea a fost difuzată pe paginile de oficiale de Facebook și YouTube ale Universității și se poate urmări aici: https://www.youtube.com/watch?v=f21e6-Bj210.

Post-ul UMFST Live: Campanie de informare, educație și depistare a cancerului de piele apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UMFST Live: Campanie de informare, educație și depistare a cancerului de piele

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button