Învățământ

Viitorii farmaciști, studenți UMFST, rezultate remarcabile la manifestările științifice din țară

Conform informațiilor furnizate de blogul UMFST, studenții Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș au obținut, în ultima perioadă, o mulțime de rezultate remarcabile la manifestări științifice din țară, performanțe care reconfirmă prestigiul studiilor farmaceutice de calitate de la Târgu Mureș, precum și dorința de cunoaștere și pasiunea pentru știință și cercetare.

„Primăvara este, de obicei, povestea unui nou început, dar pentru studenţii Facultăţii de Farmacie din cadrul UMFST Târgu Mureş, care poartă-n suflet dorinţa de a şti, este doar o continuare a fructificării pasiunii pentru ştiinţă, a dezvoltării de abilităţi şi a dorinţei de cunoaştere. Prezenţi la Congresul Internațional pentru Studenți, Tineri Doctori și Farmaciști Marisiensis, ediția a XXIII-a, 27-31 martie 2019, Târgu Mureș, a 26-a Conferință ştiințifică a studenților maghiari, 3-6 aprilie 2019, Târgu Mureş, precum şi la Congresul Național al Studenților Farmaciști din România, ediția a XVII-a, 10-14 aprilie 2019, Cluj-Napoca, studenţii facultăţii noastre au confirmat şi reconfirmat prestigiul studiilor farmaceutice de calitate de la UMFST Târgu Mureş. Îi felicităm pe toţi şi pe fiecare în parte pentru performanţele înregistrate, îi felicităm că au înţeles că educaţia are un rol decisiv pentru o viaţă de succes. Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte (Confucius). Cinste celor premiaţi, cinste celor ce i-au îndrumat!”, se transmite pe pagina de Facebook a Facultății de Farmacie.

Post-ul Viitorii farmaciști, studenți UMFST, rezultate remarcabile la manifestările științifice din țară apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Viitorii farmaciști, studenți UMFST, rezultate remarcabile la manifestările științifice din țară

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button