Justiție

Procurorii DIICOT au dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru complicitate la omor, în cazul Caracal

Procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Felix Bănilă, a declarat că pe 23 august procurorii au dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru complicitate la omor, urmare a sesizării formulate de mama Luizei Melencu, cu privire la o presupusă activitate infracţională a soţiei lui Gheorghe Dincă.

Şeful DIICOT a mai anunţat că până în prezent a fost emis un ordin european de anchetă către autorităţile judiciare din Italia, pentru obţinerea informaţiilor necesare privind cazul Caracal şi instituirea unei comisii rogatorii către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii.

Procurorii au cerut date despre conturile bancare, veniturile şi tranzacţile imobiliare ale întregii familii, a mai spus Felix Bănilă, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul DIICOT.

The post Procurorii DIICOT au dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru complicitate la omor, în cazul Caracal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Procurorii DIICOT au dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru complicitate la omor, în cazul Caracal

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button