Abonamente Sleepy Bird și o nouă trupă pe scena principală AWAKE Festival

abonamente sleepy bird si o noua trupa pe scena principala awake festival

Cea de-a treia ediție AWAKE  propune o experiență muzicală atent curatoriată pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage și Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass și electro, punk, indie, rock) și blend-ul de artiști internaționali și locali va asigura experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările.

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro, la prețurile de 209 lei sau 239 lei cu camping inclus.

JoyCut este noua trupă din line-up-ul scenei principale. Originari din Bologna, ei creează muzică futuristă, inspirată de sound-ul electro: percuție industrială, tobe tribale, inserții de orchestră, electronic, post-rock și dark-wave, experimental accesibil.
Cel mai recent album, PiecesOfUsWereLeftOnTheGround i-a purtat pe toate continentele, în peste 300 de show-uri live. JoyCut a prezentat într-un sold-out show la Bienala de la Veneția noua lor „operă în șase acte”: KOMOREBI. JoyCut aduce pe scena principală AWAKE un moment multi-disciplinar și experiențial, inspirat din natură și perfect potrivit în parcul secular al domeniului Teleki.

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE te așteaptă pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mureș. În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspiraționali, cinema și teatru în aer liber, dar și biblioteca de la umbra platanilor seculari. E un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului AWAKE3 este Bohemian Blast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

AWAKE 2019 vă așteaptă în perioada 15-18 august la Castelul Teleki din Transilvania, Gornești, județul Mureș.

Post-ul Abonamente Sleepy Bird și o nouă trupă pe scena principală AWAKE Festival apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Abonamente Sleepy Bird și o nouă trupă pe scena principală AWAKE Festival

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.