Life Style

Două spectacole exclusive și noutăți la AWAKE Festival 2019

Cel mai așteptat festival boutique din România, AWAKE, va pregăti publicului două spectacole exclusive pentru zilele de sâmbătă, 17 august și duminică, 18 august.

AWAKE F1rst, spectacolul exclusiv creat special pentru AWAKE, va urca sâmbătă pe Main Stage, alături de Netsky și De Staat. După ce anul trecut a fost Vița de vie – În corzi, în 2019 organizatorii aduc AWAKE the Prodigy – Tribute to Keith.

Duminică, 18 august, programul muzical al Festivalului se va încheia cu Bohemian Symphony by Bohemia Symphonic Orchestra.

Biletele de o zi, precum și suplimentul de camping sunt acum disponibile pe bilete.awakefestival.ro, iabilet.ro si eventim.ro.

Feed your mind la AWAKE 3

Scena Feed Your Mind vă așteaptă cu 4 zile de conținut cu speakeri locali și internaționali care vor aborda problemele actuale, dar într-un stil relaxat și cu multe surprize. Printre invitați se numără Oana Giurgiu (Director executiv TIFF), toboșarul Michael Schack, Alina Vîlcu (arhitect Visuri la cheie), DJ Shiver și Corina Gliga (fondator J’ai Bistrot).

Pe lângă discursurile interactive și panourile inspiraționale, nu puteți pierde momentele speciale pe care organizatorii le-au pregătit pentru dumneavoastră.

Momente speciale

În cadrul Open Mic Sessions puteți deveni un vorbitor și să vă exprimați ideile pe scenă, la una din sesiunile tematice: „Idei antreprenoriale“, „Fail Better“ sau „Imaginați-vă Festivalul viitorului“. Înregistrările vor fi deschise la scena Feed Your Mind în timpul festivalului.

La Cafeaua cu organizatorii veți avea ocazia să întâlniți echipa de organizatori a festivalului AWAKE și să îi întrebați orice.

La Coffee Workshop special veți auzi totul despre aromele și gusturile cafelei, procesul de fabricare și cum să recunoașteți diferite tipuri de specialități de cafea.

Verificați evenimentul Feed Your Mind, pagina de Facebook și site-ul web pentru actualizări despre speakerii confirmați și programul complet al evenimentului.

Festivalul AWAKE va avea loc în perioada 15-18 august pe domeniul Teleki, Gornești, județul Mureș.

Regulament la AWAKE3
Sunteți așteptați la cel mai fain boutique festival la verii. Organizatorii vor să fie siguri că totul va decurge bine, așa că informați-vă despre ce se poate și ce nu, citind regulamentul festivalului pe pagina web https://bit.ly/2K3sPZk.

Post-ul Două spectacole exclusive și noutăți la AWAKE Festival 2019 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Două spectacole exclusive și noutăți la AWAKE Festival 2019

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button