Cristian Chirteș va candida la președinția CJ Mureș

cristian chirtes va candida la presedintia cj mures

Senatorul liberal de Mureș a făcut anunțul astăzi, într-o conferință de presă, desfășurată la Tg.Mureș.
Cu acest prilej, Chirteș a făcut referire și la faptul că unii membrii PNL Mureș au apărut în spațiul public anunțându-și diverse candidaturi, fără a se fi consultat cu stucturile de partid.

Cristian Chirteș a subliniat că în județul Mureș, la alegerile locale există posibilitatea de colaborare electorală cu orice alt partid în afara PSD:

Eu chiar astăzi mi-am depus intenția de candidatură penrtu funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, și cred că va fi de bun augur și pentru viitor ca să-și depună aceste candidatori cât mai mulți colegi din PNL. Va fi o competiție internă serioasă, totul se va face transparent, prin intermediul Secretariatului General, cu aprobarea și validarea forurilor statutare ale partidului.

Conducerea PNL Mureș a mai anunțat că toți cei ce doresc, membrii sau simpatizanți ai partidului, își pot depune intențiile de candidatură pentru alegerile locale.

Secretarul general PNL, Ionuț Cengher:

Până pe 15 septembrie, fiecare ales local, membru sau simpatizant PNL, are posibilitatea de a-și depune la secretariatul general al PNL Mureș, intenția de candidatură pentru tot ce înseamnă alegeri locale din 2020, consilieri locali, primari, consilieri județeni și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. La nivelul fiecărei organizații, PNL va avea un președinte de campanie în persoana președintelui organizației, a primarului în funcție sau a candidatului de primar, acolo unde au fost desemnați.

Pe de altă parte, președintele Cristian Chirteș a anunțat că filiala Mureș a liberalilor este pregătită pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

Valeriu Russu

The post Cristian Chirteș va candida la președinția CJ Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cristian Chirteș va candida la președinția CJ Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.