Instituţia Prefectului Brașov pregăteşte dizolvarea Consiliului Local din Predeal

institutia-prefectului-brasov-pregateste-dizolvarea-consiliului-local-din-predeal

Prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, a anunţat azi, într-o conferinţă de presă, că a demarat procedurile pentru dizolvarea Consiliului Local de la Predeal, unde numărul consilierilor a scăzut, în urma demisiilor, sub limita necesară cvorumului pentru adoptarea de hotărâri.
Conform acestuia, toate actele administrative ce ţin de forul local din Predeal vor fi semnate de secretarul acestuia.
Şefa serviciului juridic din Prefectură, Liliana Solovăstru, a explicat că deşi Predealul nu are primar, are totuşi un viceprimar, căruia deşi i-a încetat mandatul prin Ordin al prefectului, ca urmare a retragerii sprijinului politic de către formaţiunea politică din partea căreia a candidat, acesta este practic în funcţie până la rezolvarea situaţiei în instanţă.
Conform lui Solovăstru, săptămâna viitoare ar putea fi sesizată instanţa de contencios administrativ pentru dizolvarea CL, până atunci Instituţia Prefectului urmând să primească documentele necesare de la forul local din Predeal.

The post Instituţia Prefectului Brașov pregăteşte dizolvarea Consiliului Local din Predeal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Instituţia Prefectului Brașov pregăteşte dizolvarea Consiliului Local din Predeal

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.