Politică

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la funcția supremă în stat

Preşedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a anunţat, azi, la Adunarea Delegaţiilor UDMR Mureş, că s-au adunat aproape 270.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Kelemen Hunor la Preşedinţia României.
UDMR a anunţat că va înregistra, sâmbătă, la Biroul Electoral Central, semnăturile de susţinere pentru alegerile prezidenţiale.
În cadrul aceleiași Adunări, preşedintele executiv al UDMR a anunțat că nu există şanse ca fostul internaţional, Ladislau Boloni, să accepte candidatura la Primăria Târgu Mureş, pentru alegerile locale din 2020.
Numele internaţionalului Ladislau Boloni a fost vehiculat în mediul politic din Târgu Mureş în ultima perioadă, după ce acesta s-a situat cel mai bine în sondaje în rândul populaţiei maghiare.
Candidatul UDMR la Primăria Tîrgu Mureș va fi Soos Zoltan – actualul director al Muzeului Județean Mureș. Acesta a candidat pentru funcția de primar al municipiului Tîrgu Mureș și în 2016, susținut de cele trei partide maghiare din Transilvania.
Pentru președinția Consiliului Județean Mureș, UDMR susține candidatura actualului președinte al CJ Mureș, Peter Ferenc. Cele două propuneri au fost formulate de Consiliul Permanent al UDMR Mureș.

The post Kelemen Hunor, candidatul UDMR la funcția supremă în stat appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Kelemen Hunor, candidatul UDMR la funcția supremă în stat

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button