Politică

Lavinia Cosma (USR): “Dan Barna, garantul respectării Constituţiei şi respectării drepturilor minorităţilor”

Deputatul USR de Mureş Lavinia Cosma a declarat vineri, 6 septembrie, cu ocazia vizitei la Târgu-Mureş a lui Dan Barna, candidatul Alianţei USR-PLUS la Preşedinţia României, că acesta este “garantul respectării Constituţiei şi respectării drepturilor minorităţilor”.

“Vizita lui Dan Barna în Târgu-Mureş şi în judeţul Mureş este foarte importantă pentru că mesajul cu care el vine este un mesaj de unitate, este un mesaj care se adresează atât românilor, cât şi maghiarilor şi suntem un partid în care avem ca membrii activi atât români, maghiari, cât şi saşi şi romi. Ştim foarte bine că Târgu-Mureş este un oraş multicultural şi ne mândrim cu asta, iar tocmai mesajul lui Dan Barna vine ca o garanţie dacă vreţi că dacă va ajunge preşedintele României, şi are şanse mari să ajungă preşedintele României, el este garantul respectării Constituţiei şi respectării drepturilor minorităţilor”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, deputatul USR Lavinia Cosma.

ALex TOTH

Post-ul Lavinia Cosma (USR): “Dan Barna, garantul respectării Constituţiei şi respectării drepturilor minorităţilor” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Lavinia Cosma (USR): “Dan Barna, garantul respectării Constituţiei şi respectării drepturilor minorităţilor”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button