Politică

Liberalii vor ca toți angajații din mediul privat să primească vouchere de vacanță

Este un proiect de lege întocmit de Partidul Național Liberal care va fi adus în discuție din septembrie, odată cu începerea sesiunii parlamentare, a declarat astăzi într-o conferință de presă președintele PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș.

Acesta a precizat că ar trebui modificate și normele de funcționare a acestor vouchere, având în vedere creșterea prețurilor la serviciile turistice în plin sezon.

Problemele au fost dezbătute ieri de liberali împreună cu oameni de afaceri, a anunțat Cristian Chirteș:

Am dezbătut acest subiect împreună cu organizația oamenilor de afaceri care în unanimitate ar fi bucuroși dacă și ei ar putea să ofere aceste vouchere de vacanță angajaților din mediul privat, bineînțeles pe modelul tichetelor de masă sau într-o prevedere legală ca aceste cheltuieli să fie deductibile. Partidul Național Liberal salută aceste vouchere de vacanță dar cred că nu numai cei din sectorul bugetar trebuie să obțină aceste vouchere.

În România sunt circa 3,7 milioane de angajați în mediul privat, la care se adaugă 1,5 milioane de angajați din sectorul public.

Cristina Bulbescu

The post Liberalii vor ca toți angajații din mediul privat să primească vouchere de vacanță appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Liberalii vor ca toți angajații din mediul privat să primească vouchere de vacanță

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button