Politică

Marea surpriză a alegerilor, votul masiv

Nici puterea și nici opoziția nu se așteptau la o asemenea prezență la urne a românilor, spune analistul politic Lucian Săcălean.
Acesta a declarat pentru Radio Târgu Mureș că PSD a pierdut pe mâna sa, fiind măcinat de conflicte interne și din cauza deciziilor nepopulare, iar ALDE are șanse să dispară de pe scena politică:


NU există semnale serioase de coagulare a unei opoziții puternice pentru că PNL și USR-PLUS vor avea candidat propriu la prezidențiale, a precizat Lucian Săcălean:

Analistul politic Lucian Săcălean apreciază că partidele aflate la nivelul pragului de 5 la sută vor juca rolul ALDE, de a completa pe eșichierul politic forțele de la putere sau din opoziție.
Pe de altă parte, analistul politic acordă rezultatului Referendumului un rol doar simbolic, ce a exprimat o stare de spirit de moment a românilor.
Lucian Săcălean crede că impulsul emoțional al românilor nu se va stinge la următoarele alegeri, adică la prezidențiale din iarnă respectiv la localele și parlamentarele din 2020.

Valeriu Russu

The post Marea surpriză a alegerilor, votul masiv appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Marea surpriză a alegerilor, votul masiv

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button