Peste 182.000 de covăsneni cu drept de vot sunt așteptați la urne în data de 26 mai

peste 182 000 de covasneni cu drept de vot sunt asteptati la urne in data de 26 mai

Prefectura Covasna este în grafic cu tot ce înseamnă pregătirile pentru procesul electoral din 26 mai, când au loc alegeri europarlamentare dar și referendumul național.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Ana Constantin, a precizat pentru Radio Tg.Mueș că ieri a avut loc o întâlnire cu președinții și locțiitorii secțiilor de votare, pentru a se pune la punct toate detaliile.

S-a făcut și graficul de distribuire a buletinelor de vot, ștampilelor, autocolantelor, a celorlalte materiale către secțiile de votare, urmând ca acestea sî fie predate sâmbătă, 25 mai. Avem un număr de 214 secții de votare în județ. În ceea ce privește numărul alegătorilor cu drept de vot, vorbim de 182.471 de alegători înscriși pe listele electorale permanente.

Ana Constantin spune că au fost câteva cazuri în care președinții, locțiitorii sau unii membrii ai secțiilor de votare au renunțat, însă au fost înlocuiți iar componența comisiilor este completă.

Valeriu Russu

The post Peste 182.000 de covăsneni cu drept de vot sunt așteptați la urne în data de 26 mai appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Peste 182.000 de covăsneni cu drept de vot sunt așteptați la urne în data de 26 mai

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.