reSTART Targu Mures reSTART România

Gabriel Toncean: ”Voi munci pentru a reclădi încrederea mureșenilor în autorități și în instituțiile statului!”

Nu are rost să ne mințim singuri: ultimii 30 de ani au fost dezamăgitori având în vedere câte speranțe ne-am pus la revoluție în viitorul acestei țări. Am început să ne trezim la realitate în ultimii 2-3 ani, însă avem mult de muncit până să putem spune că România a ajuns acolo unde ar merita.

Principalul efect secundar al guvernărilor ratate din ultimii 30 de ani este neîncrederea accentuată în tot ceea ce înseamnă autorități și instituții ale statului. Cu toate că dezvoltarea României a căpătat consistență în ultimele 12 luni de guvernare liberală, mai avem mult de muncit până să restabilim această relație de încredere.

Îmi doresc ca 6 Decembrie să fie momentul zero

Barometrul bunăstării oricărui popor este prezența la vot. Cu cât prezența la vot este mai scăzută, cu atât sunt mai mulți oameni care se confruntă cu greutăți și care sunt nemulțumiți de condițiile de trai.

Îmi doresc ca 6 Decembrie să fie momentul zero. Să fie ultima dată când stăm acasă din răzbunare sau dezamăgire. Anul acesta să începem munca pentru a continua dezvoltarea României și a județului Mureș.

Vă asigur că voi munci neîncetat pentru ca încrederea mureșenilor în cei pe care îi votează să fie recâștigată. Voi munci neîncetat pentru ca mureșenii să poată fi din nou liniștiți că măsurile luate de către autorități sunt în interesul lor, nu al găștilor de partid. Voi munci neîncetat pentru ca peste 4 ani să vă pot privi în ochi cu mândrie, nu cu sfidare.

O viață decentă este una care poate fi trăită în liniște și în siguranță!

Viziunea mea pentru viitorul României este una în care ne putem bucura de viața noastră pentru că goarnele chemării la proteste nu se mai aud. Merităm să trăim într-o țară guvernată în interesul nostru, fără să fim nevoiți să ieșim în stradă pentru a ne asigura că ne sunt respectate drepturile. O viață decentă este una care poate fi trăită în liniște și în siguranță!

Mureșenii trebuie să se poată bucura aici, acasă, de viața lor. Copiii noștri trebuie să poată înflori spiritual și intelectual. Părinții noștri trebuie să poată să-și trăiască cu seninătate senectutea. Noi trebuie să ne putem face un rost în viață, indiferent de clasa socială din care provenim, etnie, religie sau sex.

Vă cer să ne acordați sprijinul, însă nu și încrederea oarbă.

Dezvoltarea județului Mureș va presupune investiții în infrastructura sportivă pentru sănătatea mureșenilor, susținerea mediului de afaceri pentru crearea locurilor de muncă, sprijin pentru producătorii locali de produse alimentare, revitalizarea industriei HoReCa și a turismului.

Toate acestea se pot realiza printr-un cadru legislativ, inclusiv cel al bugetului anual de stat, care să permită autorităților locale și județene să implementeze toate aceste proiecte necesare. Iar pentru ca asta să se întâmple, votul pe care îl vom da în 6 Decembrie va fi hotărâtor.

Vă cer să ne acordați sprijinul, însă nu și încrederea oarbă. Verificați trecutul și experiența profesională a celor care candidează pentru județul Mureș. Analizați-le proiectele și votați bazându-vă pe fapte, nu pe vorbe!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Gabriel Toncean,

Președintele PNL Reghin

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 11200025 / Executat de Level One Marketing SRL prin https://stiri.infomures.ro )

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button