reSTART Targu Mures reSTART România

Investim în educație, investim în viitor!

O prioritate pentru echipa PNL o reprezintă continuarea lucrărilor la bazinul olimpic de înot din incinta vechiului ștrand 1 Mai, investiție pe care guvernul liberal o derulează în momentul de față prin Compania Națională de Investiții. Vom relua lucrările de construire a patinoarului aflat în subordinea Clubului Sportiv Mureșul, care în momentul de față, din cauza incompetenței PSD-UDMR, stau blocate din anul 2008.

Târgu Mureș – un oraș dinamic

Pachetul legislativ “Pactul ecologic european” și “Energie curată pentru toți europenii” impune transformarea sectorului energetic către un model de sistem bazat pe tehnologii curate, inovatoare și, prin urmare, este necesară acomodarea sectorului energetic din Târgu Mureș la noi tendințe de dezvoltare.

În acest context voi susține realizarea unui ghid de finanțare a IMM-urilor din Târgu Mureș pentru a beneficia de instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 11200025 / Executat de Level One Marketing SRL prin https://stiri.infomures.ro )

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button